Praktijkinformatie

Onze manier van werken

Onze praktijk heeft drie belangrijke pijlers: we willen persoonlijke, toegankelijke én verantwoorde zorg verlenen. U merkt dit op allerlei manieren, maar met name het persoonlijke karakter springt eruit. Wij kennen u en u kent ons. Zo voelt u zich bij ons in de praktijk ‘ouderwets’ thuis in een moderne omgeving!

Persoonlijke zorg
We willen u als patiënt echt leren kennen, als persoon en in uw gezin en context. Juist dankzij de samenwerking in een maatschap kunnen we de hoeveelheid patiënten goed verdelen en stroomlijnen. Zo hebben we de mogelijkheid om persoonlijke zorg te bieden en dichtbij u als patiënt te staan. Onze teams bestaan uit twee vaste huisartsen, drie praktijkverpleegkundigen en zes assistentes.

Toegankelijke zorg
In onze praktijk werken we wijkgericht en leveren we zorg dichtbij de patiënt. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 08.00 en 17.00 uur. Daarnaast kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via het E-consult. Ook zijn er diverse spreekuren waar u naartoe kunt voor specifieke vragen over een onderwerp of thema dat u bezighoudt.

Let op: op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. Woont u in de wijk Westenholte (postcode 8042) en heeft u nog geen huisarts in de regio? Alleen dan kunt u patiënt worden bij huisartsenpraktijk Blanker en Thiele. Voor informatie hierover belt u naar de praktijk. Spreek duidelijk uw naam en postcode in op het daarvoor bedoelde voicemail bandje. Wij bellen u dan terug.

Verantwoorde zorg
Wij werken strikt volgens de landelijke richtlijnen voor huisartsen. We willen daarnaast niet alleen noodzakelijke, maar vooral ook (voor de patiënt) gepaste zorg leveren. Onze praktijk heeft het keurmerk van de NHG praktijkaccreditatie. Dat betekent dat we er continu op gericht zijn om de kwaliteit van onze praktijk en dienstverlening te verbeteren.

Openingstijden

U kunt in onze praktijk terecht van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur.

Buiten de reguliere openingstijden kunt u uw vragen ook stellen via uw patiëntenomgeving. Is uw vraag dringend of spoedeisend? Dan belt u met de huisartsenpost Zwolle – 0900 333 6 333.

Parkeren

In de straat tegenover onze praktijk vindt u diverse parkeerplaatsen. Op slechts 2 minuten lopen vindt u ook een grotere parkeerplaats. Komt u met de fiets of scooter? Dan kunt u deze parkeren op ons eigen terrein.

 

Uw Zorgonline >