Spreekuur huisartsen

U kunt dagelijks bij uw huisartsenpraktijk terecht voor het spreekuur. De snelheid waarmee u terecht kunt hangt onder andere af van de aard van uw klachten en het tijdstip waarop u de afspraak maakt. Wij leggen u graag uit hoe het huisartsenspreekuur precies werkt.

Afspraak maken
Voor het huisartsenspreekuur moet u vooraf een afspraak maken. Dit doet u eenvoudig in uw online patiëntenomgeving of telefonisch met onze assistente. De doktersassistente zal u vragen waarvoor u een afspraak wilt maken. Dit doet zij om te bepalen hoeveel spoed het heeft en hoe lang uw consult zal duren.

Beschikbaarheid huisartsen
De huisarts heeft dagelijks spreekuur in de ochtend en/of middag. Voor een consult bij de huisarts plannen we standaard 15 minuten in. Verwacht u dat u meer tijd nodig heeft? Dan is het fijn dat u dit aangeeft bij de assistente. Zij kan dan extra tijd voor de afspraak inplannen.

Onze huisartsen hebben spreekuur op de volgende dagen:

Brand Schönbeck Huisartsen:

Jorien Schönbeck:Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
Ellen Brand-Piek:Maandag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdag
Edwin Duijzer (waarnemend huisarts):Dinsdag en donderdag

Huisartsenpraktijk Blanker & Thiele:

Marco Blanker:Maandag, woensdag en vrijdag
Mischa Thiele:Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Edwin Duijzer (waarnemend huisarts):Dinsdag en donderdag

Huisbezoek
Kunt u niet zelf naar de praktijk komen of kan niemand u brengen? Dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u (tijdelijk) ziek of slecht ter been bent. We vragen u om een huisbezoek vóór 10.00 uur ’s ochtends aan te vragen. De assistente beoordeelt, zo nodig samen met de huisarts, óf en wanneer een huisbezoek kan plaatsvinden. De praktijk zelf biedt vaak meer mogelijkheden voor onderzoek en behandeling. Daarom zullen we u zoveel mogelijk verzoeken om naar de praktijk te komen als dat mogelijk is.

 

Afspraak maken >