Contact

Adres: Voorsterweg 44-003, 8042 AD Zwolle

Telefoonnummer:         038 – 72 00 944

Faxnummer:                 038 – 72 00 942

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u op werkdagen van 8.00 – 17.00 bellen met ons telefoonnummer 038 – 72 00 944. In het keuzemenu kiest u dan direct voor optie 1: spoedgevallen.

Lees verder

Spoedgevallen in avond of weekend: huisartsenpost

Wij zijn aangesloten bij de huisartsenpost Zwolle (www.dehuisartsenpost.nl) . In de avond- nacht en tijdens weekenden en feestdagen kunt u voor spoedeisende huisartsenzorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag bij de huisartsenpost terecht. De huisartsenpost Zwolle is bereikbaar via telefoonnummer: 0900 333 6 333

Spoedgevallen tijdens afwezigheid van de huisartsen

Enkele dagen per jaar kan het voorkomen dat huisartsen Brand en Schönbeck beiden afwezig zijn.
De praktijk is op die dagen wel gewoon telefonisch bereikbaar.
In geval van spoed kan het voorkomen dat u een afspraak krijgt bij huisartsenpraktijk Blanker & Thiele, eveneens gevestigd aan de Voorsterweg 44-003.

E-consult

U kunt ons ook vragen per e-consult stellen. Hoe dit in zijn werk gaat, leest u hier.

Lees meer

Contactformulier

Heeft u vragen of op- of aanmerkingen op deze website of onze praktijk? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij streven ernaar om binnen 2 tot 3 werkdagen hierop te reageren. Dit formulier is nadrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van medische vragen, daarvoor kunt u bellen met de assistente of gebruik maken van het e-consult zoals hierboven genoemd. Indien u een klacht over onze praktijk heeft, dan kunt u ons klachtenformulier invullen.

Lees meer

Wijzigen adresgegevens!

Zijn uw telefoonnummer, adresgegevens of woonverband gewijzigd? Breng ons op de hoogte!

Hier doorgeven: