Contact

Wij zijn elke werkdag van 8:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 038 - 421 84 55.

Huisartsenpost:

In de avond, nacht en weekenden en feestdagen wordt de medische zorg verzorgd door de huisartsenpost Zwolle. Deze is bereikbaar op 0900 - 333 6 333.

Voor medische vragen kunt u contact opnemen met de assistente.

Heeft u een vraag aan de huisarts of praktijkondersteuner naar aanleiding van een eerdere afspraak dan kunt u gebruik maken van een e-consult. U dient zich hiervoor eerst te registreren via deze link.

Onderstaande contactformulier is alleen bedoeld voor vragen over de website en niet voor medische vragen. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat u via deze site op een medisch adequaat moment antwoord krijgt.

Contactformulier

Heeft u vragen, op- of aanmerkingen over deze website? Vult u dan het onderstaande formulier in. We zullen proberen zo snel mogelijk antwoord te geven. U kunt geen medische vragen stellen op deze pagina.  Voor medische onderwerpen dient u telefonisch contact op te nemen met de assistente.

Lees meer

Routebeschrijving

De praktijk is gevestigd aan de Voorsterweg 44-003, in de wijk Westenholte.

Lees meer

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.