De praktijk

Onze praktijk is onderdeel van huisartsenmaatschap Westenhage. Samen met huisartsenpraktijk Blanker en Thiele zijn wij gevestigd aan de Voorsterweg 44-003. 

De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten.

Alleen patienten die nieuw in Westenholte komen wonen en nog geen huisarts hebben in Zwolle kunnen zich bij ons inschrijven.

Persoonlijke zorg
We willen onze patiënten echt kennen, als persoon en in zijn of haar gezin en context. Om dit goed in te kunnen vullen zijn wij een aparte huisartsenpraktijk naast huisartsenpraktijk Blanker & Thiele. Elke praktijk heeft zijn eigen patiënten, waar we op deze manier dichterbij kunnen staan. Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 3 praktijkverpleegkundigen en 6 assistentes.

Toegankelijke zorg
We willen nadrukkelijk wijkgericht werken, zorg dichtbij de patiënt leveren. De deur is op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 altijd open en ook telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 continu bereikbaar.
Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe patiënten. Nieuwe patiënten uit de wijk Westenholte (postcode 8042) zijn alleen welkom als zij nog geen huisarts in deze regio hebben. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Verantwoorde zorg
Wij werken volgens de richtlijnen voor huisartsen. We willen daarnaast niet alleen noodzakelijke, maar vooral ook (voor de patiënt) gepaste zorg leveren. Onze praktijk heeft het keurmerk van de NHG praktijkaccreditatie. Klik hier voor meer informatie hierover.