De praktijk

Onze praktijk is gegroeid als onderdeel van huisartsenpraktijk Blanker & Thiele en gevestigd in hetzelfde gebouw aan de Voorsterweg 44-003. Sinds 1 juni 2014 zijn wij een zelfstandige huisartsenpraktijk.

Speerpunten

Persoonlijke zorg
Om dit speerpunt beter in te kunnen vullen, zijn wij vanaf 1 juni 2014 een aparte huisartsenpraktijk geworden, naast huisartsenpraktijk Blanker & Thiele. Elke praktijk heeft zijn eigen patiënten, waar we op deze manier dichterbij kunnen staan. We willen onze patiënten echt kennen, als persoon en in zijn of haar gezin en context.

Toegankelijkheid
Wij zijn open voor nieuwe patiënten uit de wijken Westenholte (postcodes 8041, 8042), Stadshagen (8043, 8044, 8045) en Spoolde (8019) en het dorp ’s Heerenbroek (8275). We willen nadrukkelijk wijkgericht werken, zorg dichtbij de patiënt leveren. De deur is op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 altijd open en ook telefonisch zijn wij op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 continu bereikbaar.

Verantwoorde zorg 
Wij werken volgens de richtlijnen voor huisartsen. We willen daarnaast niet alleen noodzakelijke, maar vooral ook (op de patiënt aan)gepaste zorg leveren.

Voor meer informatie over onze speerpunten en missie & visie, zie ons visiedocument (volgt).

Voor meer informatie over onze praktijk, zie onze praktijkfolder (onderaan de pagina te downloaden).

Downloads

Inschrijven?

De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Blanker & Thiele is wel geopend voor nieuwe patiënten. U kunt zich inschrijven via deze link.

Nu inschrijven