Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u tijdens openingstijden van de praktijk (werkdagen van 8.00 – 17.00) bellen met ons telefoonnummer 038 – 72 00 944. In het keuzemenu kiest u dan direct voor optie 1: spoedgevallen.

U krijgt dan de assistente aan de telefoon die erin getraind is op basis van de klachten in te schatten of de huisarts gelijk naar u toe moet komen of dat u naar de praktijk kunt komen, direct of op een later moment. In zeer spoedeisende situaties kan het zijn dat de assistente een ambulance inschakelt.

Bij afwezigheid van dokter Brand-Piek vanwege bijvoorbeeld vakantie of nascholing, dan kunt u voor klachten die niet kunnen wachten tot de praktijk weer geopend is, wel bellen met het reguliere telefoonnummer: 038 - 72 00 944. In het keuzemenu kiest u dan direct voor optie 1: spoedgevallen. U wordt op dat moment geholpen door een medewerker van huisartsenpraktijk Blanker & Thiele.

Buiten werkdagen van 8.00-17.00 kunt u voor spoedgevallen bellen met de Medrie huisartsenpost Zwolle, bereikbaar via telefoonnummer 0900 – 333 6 333.

Inschrijven?

De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Blanker & Thiele is wel geopend voor nieuwe patiënten. U kunt zich inschrijven via deze link.

Nu inschrijven