Contact

Adres: Voorsterweg 44-003, 8042 AD Zwolle

Telefoonnummer:         038 – 72 00 944

Faxnummer:                 038 – 72 00 942

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen kunt u op werkdagen van 8.00 – 17.00 bellen met ons telefoonnummer 038 – 72 00 944. In het keuzemenu kiest u dan direct voor optie 1: spoedgevallen.

Lees verder

Spoedgevallen in avond of weekend: huisartsenpost

Wij zijn aangesloten bij de huisartsenpost Zwolle (www.dehuisartsenpost.nl) . In de avond- nacht en tijdens weekenden en feestdagen kunt u voor spoedeisende huisartsenzorg die niet kan wachten tot de volgende werkdag bij de huisartsenpost terecht. De huisartsenpost Zwolle is bereikbaar via telefoonnummer: 0900 333 6 333

Spoedgevallen tijdens afwezigheid van de huisarts

Bij afwezigheid van de huisarts is onze praktijk gesloten. Patiënten met klachten die niet kunnen wachten tot de praktijk weer geopend is, kunnen op die dagen van 8.00-17.00 het reguliere telefoonnummer 038 - 72 00 944, in het keuzemenu toetst u dan direct een 1, spoedgevallen. U wordt dan verder geholpen door een medewerker van huisartsenpraktijk Blanker & Thiele.

Wij geven op onze website tijdig aan wanneer de praktijk wegens nascholing of vakantie is gesloten.

E-consult

Na registratie en mits u ingeschreven bent in onze praktijk en eerder contact heeft gehad met de huisarts op het spreekuur, kunt u vragen per e-consult stellen. U kunt zich hiervoor via de website registreren. Alvorens u gebruik kunt maken van het e-consult zullen wij in sommige gevallen vragen of u zich in de praktijk wilt komen legitimeren, om misbruik te voorkomen.

Via deze link komt u in de beveiligde patiëntenomgeving.

Lees meer

Contactformulier

Heeft u vragen of op- of aanmerkingen op deze website of onze praktijk? Dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij streven ernaar om binnen 2 tot 3 werkdagen hierop te reageren. Dit formulier is nadrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van medische vragen, daarvoor kunt u bellen met de assistente of gebruik maken van het e-consult zoals hierboven genoemd. Indien u een klacht over onze praktijk heeft, dan kunt u ons klachtenformulier invullen.

Lees meer

Inschrijven?

De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Blanker & Thiele is wel geopend voor nieuwe patiënten. U kunt zich inschrijven via deze link.

Nu inschrijven