Wratten aanstippen

Wij gebruiken stikstof voor de behandeling van wratten en andere huidaandoeningen.

Bij eenvoudige wratten past de assistente stikstof toe. Dit is bij wratten op de hand effectiever dan andere methoden. Bij voetwratten raden wij aan om een andere behandelmethode te kiezen, zoals het aanstippen (door de patiënt zelf) met salicylzuur oplossing. Dit is merkloos verkrijgbaar bij de apotheek. Het aanstippen van wratten met stikstof kan pijnlijk zijn.

Sommige huidaandoeningen worden ook met stikstof behandeld. Hiervoor heeft M. Thiele een afzonderlijk spreekuur. Op het spreekuur van een van de huisartsen wordt bepaald of de huidaandoening met stikstof behandeld kan worden. Vervolg behandeling vindt dan bij Thiele plaats.

Voor het aanstippen van wratten mag u een afspraak maken met de assistente. 

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.