Oren uitspuiten

Wanneer u een oorsmeerprop heeft kunt u de assistente in de oren laten kijken. Om het uitspuiten van de oren te vergemakkelijken kunt u enkele dagen de oren druppelen met zout water, (sla-) olie of smerende oordruppels.
U hoeft hiervoor dus niet eerst op het spreekuur van de huisarts te komen. Als er geen oorsmeerprop blijkt te zijn, of als uw klachten niet verdwijnen na het verwijderen van de prop, dan is een consult bij de huisarts wel zinvol.

In dit filmpje legt huisarts Niels Rossen uit hoe u kan voorkomen dat een oorprop ontstaat. 

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.