Hechtingen verwijderen

Hechtingen worden op afspraak door de dokterassistente verwijderd. Als de huisarts hechtingen heeft geplaatst (na een ingreep of bij een wond) geeft hij aan na hoeveel dagen de hechtingen moeten worden verwijderd. De assistente verwijdert de hechtingen. Zij zal daarbij beoordelen of de wond rustig is. Bij twijfel kijkt de huisarts mee. 

U kunt ook in onze praktijk terecht als u in het ziekenhuis behandeld bent. De specialist zal dan aangeven op welke termijn de hechtingen verwijderd moeten worden. De assistente kan ook bij u thuis de hechtingen verwijderen. Dat gebeurt als u om medische redenen niet naar de praktijk kan komen.

Inschrijven?

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe inschrijvingen, omdat wij het maximum aantal patiënten hebben, waarvoor wij menen goede en verantwoorde huisartsenzorg te kunnen bieden. Huisartsenpraktijk Brand-Piek is wel geopend voor nieuwe inschrijvingen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.