Hechtingen verwijderen

Hechtingen worden op afspraak door de dokterassistente verwijderd. Als de huisarts hechtingen heeft geplaatst (na een ingreep of bij een wond) geeft hij aan na hoeveel dagen de hechtingen moeten worden verwijderd. De assistente verwijdert de hechtingen. Zij zal daarbij beoordelen of de wond rustig is. Bij twijfel kijkt de huisarts mee. 

U kunt ook in onze praktijk terecht als u in het ziekenhuis behandeld bent. De specialist zal dan aangeven op welke termijn de hechtingen verwijderd moeten worden. De assistente kan ook bij u thuis de hechtingen verwijderen. Dat gebeurt als u om medische redenen niet naar de praktijk kan komen.

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.