Diabeteszorg

Voor patiënten met suiker ziekte (diabetes mellitus) biedt de praktijk een gestructureerd zorgprogramma aan. Daarin heeft de praktijkondersteuner een centrale rol. Samen met de huisartsen en assistentes bieden zij passende zorg voor patiënten.
Hierin volgt de praktijk de richtlijnen die landelijk zijn opgesteld en regionaal zijn vormgegeven in het project DiabeteszorgBeter. Hierin zijn duidelijke afspraken gemaakt met andere zorgverleners die betrokken zijn bij patiënten met suikerziekte.
Voor het leveren van de diabeteszorg heeft de praktijk een contract met de Zorggroep Zwolle.
Jaarlijks wordt de kwaliteit van de diabeteszorg geëvalueerd met een zogeheten benchmark rapportage. 

Relevante informatie over suikerziekte vindt u onder andere op de website van de Diabetes Vereniging Nederland (DVN).

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.