Chirurgische verrichtingen

De huisartsen verrichten kleine ingrepen, zoals het verwijderen van talgkliercystes en moedervlekken, als daar een medische reden voor is. De reden wordt op het spreekuur van de huisarts vastgesteld. Vooraf worden de voor- en nadelen van een ingreep besproken.
Als het nodig is om aanvullend onderzoek te doen op bijvoorbeeld een moedervlek, dan vallen die kosten in het algemeen onder het eigen risico.

Wanneer patiënten om cosmetische reden een huidafwijking willen laten verwijderen, dan kan dat ook. Na uitleg over de voor- en nadelen van een ingreep(je) wordt een afspraak gemaakt. De kosten voor een niet-medisch noodzakelijke ingreep worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. U krijgt een paar weken na de ingreep een rekening van ons hiervoor toegestuurd.

Dagelijks is er ruimte in het spreekuur voor enkele ingrepen. Daarmee hopen we ook voor dit soort hulpvragen een flexibel aanbod te doen.

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.