Aambeien behandeling

Naast cremes is er ook een chirurgische behandeling voor aambeien. In de praktijk wordt de chirurgische behandeling in de vorm van rubberbandligatie uitgevoerd. Hierbij wordt tijdens een inwendig onderzoek een rubber bandje geplaatst in het slijmvlies net achter de aambei. Dit is een pijnloze ingreep met een meestal goed effect. Soms is herhaling van de behandeling nodig na enkele weken.
Blanker verricht deze handelingen in de praktijk. Als u last heeft van aambeien kunnen de huisartsen op het spreekuur beoordelen of u in aanmerking komt voor deze behandeling.

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.