Zorgaanbod

In onze praktijk verzorgen de huisartsen naast het algemene spreekuur ook chirurgische verrichtingen en aambeibehandeling.
Daarnaast kunt u bij ons terecht voor aanvullende oogheelkundige zorg.

In de rechter kolom op deze pagina (Spreekuur huisarts) vindt u meer informatie over onze werkwijze tijdens het spreekuur.

Onze assistentes vragen altijd aan patiënten waarom zij het spreekuur willen bezoeken. Zij zijn hiervoor opgeleid en werken met protocollen. Daardoor kunnen zij beter inschatten hoe snel iemand moet worden beoordeeld. Samen met de patiënt bepalen zij wie de vraag van de patiënt het beste kan beantwoorden. Dat kan de huisarts zijn, of praktijkondersteuner, maar ook heel vaak de assistente zelf. Alle adviezen die de assistentes geven worden dezelfde dag door een van de huisartsen gelezen en geautoriseerd. Soms wordt het advies aangepast. De patiënt wordt dan teruggebeld.

Sommige patiënten vinden het doorvragen van assistentes vervelend. De indruk kan dan bestaan dat de assistentes een patiënt weg willen houden van het spreekuur. Dat is niet de bedoeling. De assistentes willen juist de beste (en snelste) oplossing voor de patiënt zoeken. Die oplossing kan ook wel eens anders zijn dan u zelf vooraf had bedacht. Mocht u hierover niet tevreden zijn en toch een ander aanbod willen (bijvoorbeeld een consult in plaats van een telefonisch advies) dan kunt u dat altijd aangeven.

De assistentes verlenen de volgende zorg:

De praktijkondersteuners (POH)  hebben speciale spreekuren voor patiënten met:

In de rechterkolom vindt u aanvullende informatie hierover.

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.