Patiënten omgeving

Patiëntenomgeving

We hebben de mogelijkheid om via een app of online contact te hebben met de huisartsenpraktijk uitgebreid.

Via deze link komt u in onze patientenomgeving. Gebruikte u de oude versie ook al, dan kan u met uw oude gegevens inloggen.

Komt u voor het eerst op deze site dan moet u zich eerst registreren. De handleiding op de website of app helpt u hierbij.

U kunt de volgende zaken via de website regelen:

  • Medicijnen herhalen
  • Een vraag stellen aan de huisarts of verpleegkundige 
  • Informatie van de huisarts, assistente of verpleegkundige ontvangen
  • In de loop van 2019: online afspraken maken 

U heeeft ook de mogelijkheden om een app te downloaden. Deze heeft dezelfde functionaliteiten als de website. Hieronder staan de QR code's om de app te downloaden.​

​QR code voor iOS:

QR code voor Android:

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.