Patiënttevredenheid

In het kader van de NHG-Praktijkaccreditatie wordt eens per drie jaar een patiënten enquête gehouden.

Daarnaast hebben wij in april 2014 gedurende twee weken aan alle patiënten die het spreekuur (van assistente, praktijkondersteuner of huisarts) bezochten gevraagd om vijf vragen over dat consult in te vullen. Ruim 275 patiënten hebben dat gedaan. Hieruit komt een zeer positief beeld naar voren. De overgrote meerderheid van de deelnemers beoordeelde de praktijkmedewerkers "uitstekend" of "goed".

In deze bijlage en in deze bijlage kunt u het verslag van de patiëntenenquête 2018 lezen.

Wij danken alle patiënten die de moeite hebben genomen om hun mening met ons te delen.

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.