Stagiaires

Onze praktijk is een leeromgeving voor zorgprofessionals in opleiding. Wij begeleiden doktersassistentes en praktijkondersteuners in opleiding. Sinds 1 maart 2015 zijn wij ook opleidingspraktijk voor huisartsen.

Stagieres worden begeleid door een vaste medewerker van de praktijk en Mischa Thiele. Als de opleiding van de stagiaire verder gevorderd is doet hij/zij ook zelfstandig spreekuur. Het gesprek tussen u en de stagiaire wordt altijd nabesproken met een van de huisartsen, of met de stagebegeleider. Het zal vaak voorkomen dat de huisarts, of een andere praktijkmedewerker nog even meekijkt voordat het gesprek klaar is. Houdt u dus rekening met een iets langere afspraak dan normaal.

De assistente meldt u vooraf dat u een afspraak heeft met een stagiaire. Mocht u hiertegen bezwaren hebben, dan kan u dat aangeven bij de assistente.

De huisarts in opleiding is een afgestudeerd arts die zich specialiseert tot huisarts en is bevoegd voor alle medische handelingen. 

Momenteel begeleiden wij:

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.