MAATREGELEN CORONA (update september 2021)

Wij willen dat onze praktijk voor u een veilige plek is.

Daarom nemen we maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

- Wij willen dat u in onze praktijk wel een mondkapje draagt, omdat in de wachtkamer en spreekkamers niet altijd de 1,5meter afstand te garanderen is.

- We maken, waar mogelijk, gebruik van telefonische afspraken, beeldbellen en econsulten (via de patiëntenomgeving). Onze assistente zal samen met u kijken welke contactvorm het best past bij uw vraag.

Informatie over de patiëntenomgeving vindt u HIER.

- We vragen u op tijd te komen maar niet te vroeg, zodat u niet te lang in de wachtkamer hoeft te zitten. Op die manier is er ruimte voor anderen.

- Houd 1,5 meter afstand.

- Blijf thuis bij klachten en laat u testen.


Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.