Doorgeven wijzigingen adres of telefoongegevens

Steeds vaker maken wij mee dat we patienten proberen te bellen, maar dat het telefoonnummer niet meer blijkt te kloppen. Ook adressen blijken bij navraag soms oud. Heel vervelend als wij proberen een patient te bereiken over een uitslag of om bijvoorbeeld een afspraak te verzetten. Ook het ziekenhuis krijgt soms naar aanleiding van een verwijzing geen contact of de afspraakbevestiging komt op het verkeerde adres terecht. Daarom willen wij u vragen om het tijdig aan ons door te geven mocht u een ander telefoonnummer krijgen/gekregen hebben of gaan verhuizen. 

Gelijk doorgeven? Klik dan hier.

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.