Actueel

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg

24 juni 12:52 uur

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg.

Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er vaak lange wachtlijsten.

We willen:
- meer tijd hebben voor onze patiënten;
- minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;
- betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;
- dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.


Wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl hoe u dat kunt doen.

Doorgeven wijzigingen adres of telefoongegevens

14 september 2021 13:47 uur

Steeds vaker maken wij mee dat we patienten proberen te bellen, maar dat het telefoonnummer niet meer blijkt te kloppen. Ook adressen blijken bij navraag soms oud. Heel vervelend als wij proberen een patient te bereiken over een uitslag of om bijvoorbeeld een afspraak te verzetten. Ook het ziekenhuis krijgt soms naar aanleiding van een verwijzing geen contact of de afspraakbevestiging komt op het verkeerde adres terecht. Daarom willen wij u vragen om het tijdig aan ons door te geven mocht u een ander telefoonnummer krijgen/gekregen hebben of gaan verhuizen. 

Gelijk doorgeven? Klik dan hier.

HERHAALMEDICATIE

18 september 2018 08:44 uur

Herhaalmedicatie die op werkdagen vóór tien uur 's ochtends wordt besteld kan twee dagen later worden opgehaald bij de apotheek.

In dit blog lichten we toe waarom we hierop over gaan.

Video patiëntenportaal

30 juni 2017 20:39 uur

Wij hebben een video gemaakt met uitleg over het patientenportaal. In deze video ziet u

- hoe u zich moet aanmelden voor het portaal

Klik hier om de video te zien.

- hoe u een herhaalrecept kunt aanvragen.

Klik hier om de video te zien.

Spreekuur voor kinderen met astma en hun ouders

11 september 2015 15:46 uur

Astma is bij kinderen de meest voorkomende chronische aandoening. In onze huisartsenpraktijk was hier tot nu toe beperkt aandacht voor. Steeds meer kinderen zijn onder behandeling van de huisarts in plaats van de kinderarts. Dit vraagt van onze huisartsenpraktijk dat er voldoende aandacht is om deze kinderen en hun ouders op de juiste wijze te begeleiden. Dit is de reden waarom we voor deze kinderen een speciaal spreekuur hebben opgezet.
Wanneer uw kind astma heeft, medicatie voor zijn of haar luchtwegen gebruikt, of klachten heeft die mogelijk passen bij astma, kunt u binnenkort een uitnodiging voor dit spreekuur thuis verwachten.

Meer lezen? Kijk op:  (klik hier).

Pagina 1 van 2

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.