Actueel

Doorgeven wijzigingen adres of telefoongegevens

14 september 13:47 uur

Steeds vaker maken wij mee dat we patienten proberen te bellen, maar dat het telefoonnummer niet meer blijkt te kloppen. Ook adressen blijken bij navraag soms oud. Heel vervelend als wij proberen een patient te bereiken over een uitslag of om bijvoorbeeld een afspraak te verzetten. Ook het ziekenhuis krijgt soms naar aanleiding van een verwijzing geen contact of de afspraakbevestiging komt op het verkeerde adres terecht. Daarom willen wij u vragen om het tijdig aan ons door te geven mocht u een ander telefoonnummer krijgen/gekregen hebben of gaan verhuizen. 

Gelijk doorgeven? Klik dan hier.

MAATREGELEN CORONA (update september 2021)

15 maart 2020 19:18 uur

Wij willen dat onze praktijk voor u een veilige plek is.

Daarom nemen we maatregelen om u en onze medewerkers te beschermen tegen besmetting met het coronavirus.

- Wij willen dat u in onze praktijk wel een mondkapje draagt, omdat in de wachtkamer en spreekkamers niet altijd de 1,5meter afstand te garanderen is.

- We maken, waar mogelijk, gebruik van telefonische afspraken, beeldbellen en econsulten (via de patiëntenomgeving). Onze assistente zal samen met u kijken welke contactvorm het best past bij uw vraag.

Informatie over de patiëntenomgeving vindt u HIER.

- We vragen u op tijd te komen maar niet te vroeg, zodat u niet te lang in de wachtkamer hoeft te zitten. Op die manier is er ruimte voor anderen.

- Houd 1,5 meter afstand.

- Blijf thuis bij klachten en laat u testen.


HERHAALMEDICATIE

18 september 2018 08:44 uur

Herhaalmedicatie die op werkdagen vóór tien uur 's ochtends wordt besteld kan twee dagen later worden opgehaald bij de apotheek.

In dit blog lichten we toe waarom we hierop over gaan.

Video patiëntenportaal

30 juni 2017 20:39 uur

Wij hebben een video gemaakt met uitleg over het patientenportaal. In deze video ziet u

- hoe u zich moet aanmelden voor het portaal

Klik hier om de video te zien.

- hoe u een herhaalrecept kunt aanvragen.

Klik hier om de video te zien.

Spreekuur voor kinderen met astma en hun ouders

11 september 2015 15:46 uur

Astma is bij kinderen de meest voorkomende chronische aandoening. In onze huisartsenpraktijk was hier tot nu toe beperkt aandacht voor. Steeds meer kinderen zijn onder behandeling van de huisarts in plaats van de kinderarts. Dit vraagt van onze huisartsenpraktijk dat er voldoende aandacht is om deze kinderen en hun ouders op de juiste wijze te begeleiden. Dit is de reden waarom we voor deze kinderen een speciaal spreekuur hebben opgezet.
Wanneer uw kind astma heeft, medicatie voor zijn of haar luchtwegen gebruikt, of klachten heeft die mogelijk passen bij astma, kunt u binnenkort een uitnodiging voor dit spreekuur thuis verwachten.

Meer lezen? Kijk op:  (klik hier).

Pagina 1 van 2

Inschrijven?

Onze huisartsenpraktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten. Huisartsenpraktijk Brand Schönbeck Huisartsen, gevestigd in hetzelfde gebouw, is wel open voor nieuwe inschrijvingen.

Partners van reeds ingeschreven patiënten en patiënten die tijdelijk uit de praktijk geweest zijn en terugkeren kunnen zich wel inschrijven. U kunt hier het inschrijfformulier invullen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.