De praktijk

Onze praktijk bestaat sinds 2005 en biedt laagdrempelige, persoonlijke huisartsenzorg, waarbij u de medewerkers kent en de medewerkers u kennen.

Ons team wordt gevormd door twee huisartsen, vier assistentes en 3 praktijkverpleegkundigen.

Onze praktijk is geaccrediteerd door de NHG-praktijkaccreditatie. Klik hier voor meer informatie daarover.

Naast goede huisartsenzorg zijn onze speerpunten:

Sinds 1 juni 2014 werken wij in kleinere teams. Vanaf die datum heeft Ellen Brand-Piek haar eigen praktijkdeel binnen het pand. 

Hieronder vindt u een printbare versie van de praktijkinformatie.

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten; uitgezonderd zijn gezinsuitbreidingen. Reden voor deze sluiting is dat wij menen dat de huidige omvang (het patiëntenaantal en het aantal medewerkers) het nu mogelijk maakt om de zorg te leveren zoals wij die het beste vinden.

De praktijk Brand-Piek is wel geopend voor nieuwe aanmeldingen. Klik hier om aan te melden

Downloads

Inschrijven?

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe inschrijvingen, omdat wij het maximum aantal patiënten hebben, waarvoor wij menen goede en verantwoorde huisartsenzorg te kunnen bieden. Huisartsenpraktijk Brand-Piek is wel geopend voor nieuwe inschrijvingen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.