Herhaalreceptenformulier

U kunt op deze pagina herhaalmedicijnen bestellen.

Wanneer u een middel langer dan een jaar niet heeft gebruikt moet u eerst contact opnemen met één van de huisartsen. U kunt dan niet op deze manier bestellen.

Let op: per 1-7-2019 is het niet meer mogelijk om via deze website recepten te bestellen.

U kan vanaf dat moment alleen nog gebruik maken van het patiëntenportaal om medicijnen te herhalen.

Wij raden u aan om vanaf dit moment aan te melden voor het patiëntenportaal. Klik hier.

Het vernieuwde patiëntenportaal is via computer en app te bereiken. We zijn bezig met een nieuw instructiefilmptje voor het aanmelden op de site en het bestellen van medicijnen, e-consulten en online afspraken maken. De link naar dit fimpje verschijnt zodra we deze af hebben.

Op werkdagen vóór 10.00 uur besteld: medicatie na twee dagen op te halen bij de apotheek.

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden voor het digitaal bestellen van herhaalrecepten.

 

Persoonsgegevens

Apotheek

Medicijnen

Geef hier aan welke medicijnen u op herhaling wenst te bestellen. De dosering en frequentie dienen ook ingevuld te worden. Heeft u vragen over uw medicijnen? Neem dan telefonisch contact op.

Inschrijven?

Onze praktijk is gesloten voor nieuwe inschrijvingen, omdat wij het maximum aantal patiënten hebben, waarvoor wij menen goede en verantwoorde huisartsenzorg te kunnen bieden. Huisartsenpraktijk Brand-Piek is wel geopend voor nieuwe inschrijvingen.

Nu inschrijven

Uitwisseling medische gegevens

Als u tijdens avond- nacht- of weekenduren een dokter nodig heeft, kunt u terecht bij de huisartsenpost. Het kan dan belangrijk zijn dat de dienstdoende huisarts uw medische gegevens kan bekijken. Informatie over allergieën, uw medicijnen en relevante diagnoses zijn essentieel bij het geven van goede zorg. Niet alle patiënten kennen deze informatie zelf.

Lees meer

E-consult vernieuwd

Het nieuwe systeem voor eConsulten is in gebruik genomen. Meer daarover leest u hier.