Praktijk Blanker en Thiele

Marco Blanker en Mischa Thiele zijn allebei opgeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na hun huisartsenopleiding besloten ze in 2005 samen een huisartsenpraktijk over te nemen in Zwolle. Sindsdien is de praktijk flink gegroeid en verder geprofessionaliseerd. Hun team bestaat uit twee huisartsen, drie praktijkverpleegkundigen en zes assistentes. Gezamenlijk willen zij zich inzetten voor kwalitatieve zorg!

Focus op onderwijs

‘Onderwijs’ is voor hen een belangrijk speerpunt. Huisartsen in opleiding zijn verzekerd van hoogwaardige begeleiding en ook (toekomstige) doktersassistentes en praktijkondersteuners krijgen alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. Ook werkt de praktijk regelmatig mee aan wetenschappelijk onderzoek.

Marco Blanker Huisarts

Marco Blanker is opgeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij combineerde zijn huisartsenopleiding met een promotieonderzoek naar plasklachten en erectiestoornissen bij oudere mannen. Ook is hij gespecialiseerd in oogheelkundige aandoeningen. Naast huisarts is Marco ook universitair hoofddocent op de afdeling huisartsgeneeskunde en ouderengeneeskunde van het UMC Groningen.

BIG-registratie onder nummer 19048973501.

Mischa Thiele Huisarts

Mischa Thiele is opgeleid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens is hij huisarts-opleider en in die rol verbonden aan het UMC Groningen. Daarnaast is hij binnen de praktijk als supervisor betrokken bij alle opleidingsactiviteiten. Mischa vertegenwoordigt de huisartsengroep als huisartsvertegenwoordiger in de Regioraad.

BIG-registratie onder nummer 39049720601.